Vīlandes studija

Atpūtas osta pilsētas sirdī.

Vīlandes iela 13,
Rīga
(+371) 26353636

Izbaudiet pilnvērtīgu atpūtu mūsu Vīlandes studijā, kas atrodas burvīgajā Vīlandes ielā Rīgā. Mūsu studija, kas atrodas prestižā rajonā, ir idilliska vieta tiem, kas meklē mierīgu atpūtu starp rosīgo pilsētas dzīvi. Ērta atrašanās vieta nodrošina ērtu piekļuvi pilsētas galvenajiem apskates objektiem, tāpēc mūsu studija ir ideāla izvēle gan vietējiem iedzīvotājiem, gan viesiem.

Mūsu Vilandes studijā valda nomierinoša atmosfēra, kas aicina Jūs atpūsties un atjaunot spēkus, izmantojot mūsu speciālistu sniegtos Taizemes masāžas pakalpojumus. Mūsu kvalificētie terapeiti cenšas nodrošināt personalizētu pieredzi, kas atbilst jūsu īpašajām vajadzībām un vēlmēm, nodrošinot, ka jūs atstājat ķermeni atsvaidzināti un atdzīvināti.

Mūsu studijas Vilandes Studio izcilā atrašanās vieta viesiem piedāvā daudz priekšrocību. Izpētiet tuvumā esošos vēsturiskos pieminekļus, rosīgās iepirkšanās ielas un daudzveidīgo kulinārijas piedāvājumu Rīgā. Iegremdējiet sevi pilsētas bagātajā kultūrā, vienlaikus baudot greznību un mieru mūsu Taizemes masāžas studijā.

Mūsu studijā Vilandes studijā pieejamība un ērtības ir vissvarīgākās. Studija ir viegli sasniedzama ar sabiedrisko transportu, bet tiem, kas izvēlas braukt ar auto, ir pieejama autostāvvieta apkārtnē. Viesnīcas centrālā atrašanās vieta ir lielisks sākumpunkts, lai iepazītu daudzās Rīgas apskates vietas, ļaujot jums bez piepūles apvienot ekskursijas un lielisku atpūtu.

Apmeklējiet mūsu Vīlandes studiju Rīgā, lai gūtu izcilu pieredzi taizemiešu masāžā, kas apvieno mūsu mierīgās vides nomierinošo ietekmi ar ērtu atrašanās vietu pilsētas centrā. Ļaujiet mums pavadīt jūs ceļojumā uz atpūtu un atjaunošanos, lai jūs justos uzlādēti un gatavi iepazīt aizraujošo Rīgas pilsētu.

Mūsu studijas

VIP Bulduri

51B Vidus prospekts,
Jūrmala

Panorama Plaza

Lielirbes iela 17a – B ieeja,
Rīga

Amber Sea

Dzintaru prospekts 68,
Jūrmala

Reservation Request

By submitting, you confirm that you have read and during your visit will follow our Etiquette and rules.

For more information on how we process your personal data, see our Privacy Policy.

After filling this form we will contact you to confirm the reservation based on availability!

Although this is not a live availability form, it greatly helps us gather your preferred appointment details and come back to you with a confirmation or other available times. For the reasons our service availability constantly changes, we cannot guarantee availability until we have confirmed that.

We will respond to you as soon as possible within our working hours. 

We are confident you will enjoy your experience at Thai Lotus and we look forward to welcome you on your selected date and time.

You can also inquire about availability or make a reservation by Calling us

Rezervēt

Iesniedzot pieteikumu, Jūs apliecināt, ka iepazināties ar un ievērosiet mūsu studiju Etiķeti un noteikumus.

Lai iegūtu vairāk informācijas par to, kā mēs apstrādājam jūsu personas datus, skatiet mūsu Privātuma politiku.

Pēc formas aizpildīšanas mēs ar Jums sazināsimies, lai apstiprinātu rezervēto procedūru un laiku!

Mēs ar Jums sazināsimies mūsu studiju darba laikā, lai apstiprinātu pieteikto laiku vai piedāvātu citu (gadījumos, ja brīvu vietu nebūs). 

Pieparasījums un pieejamie laiki regulāri mainās, un diemžēl mēs nevaram garantēt pieejamību jūsu izvēlētajā datumā un laikā pirms esam to apstiprinājuši. 

Gaidām Jūs mūsu studijās, lai izbaudītu visu, ko sniedz Taizemes masāžas procedūras! :) 

Ja vēlaties, ir iespējams arī veikt rezervāciju, piezvanot mums!

Paldies!

Jūsu pieteikums ir saņemts

Mēs drīz ar Jums sazināsimies, lai apstiprinātu pieteikto laiku (vai piedāvātu citu gadījumā, ja brīvu vietu nebūs). Mēs ar Jums sazināsimies mūsu studiju darba laikā. 

Tā kā pieparasījums regulāri mainās, mēs nevaram garantēt pieejamību jūsu izvēlētajā datumā un laikā.

Ja Jūs vēlaties sazināties ar mums nekavējoties, lūgums zvanīt kādai no mūsu studijām!