Rituāli un masāžas

Cenrādis.
Neaizmirstama Taizemes masāža par konkurētspējīgām cenām

Dodieties atjaunošanās un relaksācijas ceļojumā ar mūsu daudzveidīgo Taizemes masāžu un rituālu izvēli Thai Lotus. Mūsu talantīgie speciālisti, masāžas terapeiti ir rūpīgi izstrādājuši tehniku katrai procedūrai, lai nodrošinātu teicamu Jūsu pieredzi, kas pielāgota individuālajām vajadzībām. Mūsu plašais piedāvājuma klāsts ir piemērots visdažādākajām vēlmēm, sākot no tradicionālajām Taizemes masāžām līdz aromterapijai un refleksoloģijai. Iepazīstieties ar mūsu piedāvājumu un atrodiet piemērotāko procedūru, kas atjaunos līdzsvaru un harmoniju jūsu prātā, ķermenī un garā. Mūsu cenu piedāvājums ir veidots tā, lai būtu piemērots Jums, bet tajā pat laikā atspoguļo ieguldījumu Jūsu labklājībā. Iegrimstiet senajā Taizemes dziedināšanas mākslā un uzsāciet savu veselības un labsajūtas ceļojumu ar Thai Lotus.

Tradicionālā Taizemes masāža

Mūžīgā dziedināšanas māksla

Izbaudiet tradicionālās Taizemes masāžas – senās dziedniecības mākslas, kas tiek praktizēta jau gadsimtiem ilgi, – terapeitiskās priekšrocības. Šī visaptverošā procedūra apvieno akupresūru, maigu stiepšanos un ritmisku saspiešanu, lai atbrīvotu muskuļu sasprindzinājumu, uzlabotu elastību un veicinātu vispārējo labsajūtu. Mūsu prasmīgie terapeiti ar rokām, kājām, elkoņiem un ceļgaliem prasmīgi manipulē ar jūsu ķermeni dažādās jogai līdzīgās pozās, strādājot gar ķermeņa enerģijas līnijām (Sen), lai atjaunotu līdzsvaru un harmoniju. Iegrimstot dziļas relaksācijas stāvoklī, jūs sajutīsiet, kā izzūd stress un spriedze, un jūs atdzimsiet atjaunots, atsvaidzināts un atdzīvināts. Izbaudiet tradicionālās Taizemes masāžas mūžīgo gudrību un ļaujiet mūsu terapeitiem vadīt jūs ceļojumā uz veselību un labsajūtu.

Muguras masāža

Austrumu patvērums

Izbaudiet burvīgo Taizemes un Ajūrvēdas masāžas tehniku apvienojumu, izmantojot mūsu Austrumu muguras masāžu.

Tiem, kuri ciena savu laiku. Muguras, kakla–apkakles zonas un jostas vietas izmasēšana. Tradicionālā Masāža tehnika, izmantojot aromātiskās eļļas pēc vēlēšanās. Noņem visa ķermeņa nogurumu un sasprindzinājumu muguras apgabalā.
Atslābina muskuļus, uzlabo ķermeņa tonusu un fiziskās aktivitātes.
 
 
  • 40 minūtes €45

Karaliskā ekspress masāža

Izsmalcinātības pieredze acumirklī

Ļaujieties pilnīgai relaksācijai ar mūsu Karalisko ekspresmasāžu, ko veic divi speciālisti terapeiti vienlaikus. Šī simetriskā visa ķermeņa masāža ar četrām rokām sniedz debešķīgu glābiņu no stresa, noguruma un sasprindzinājuma, pārceļot jūs miera un svētlaimes valstībā.

Mūsu 30 minūšu ilgais Royal Express masāžas seanss ir ideāli piemērots tiem, kam trūkst laika, bet kas vēlas izbaudīt greznu baudījumu. 30 minūšu ilgais Royal Express masāžas seanss ir pielāgots jūsu aizņemtajam dzīvesveidam, nemazinot relaksācijas kvalitāti. Palutiniet sevi ar šo izsmalcināto masāžu un izjūtieties atsvaidzināti un atjaunināti.

  • 30 minūtes €60

Taizemes aromātiskā masāža

Sajūtu simfonija

Izbaudiet harmonisku tradicionālās masāžas un aromterapijas spēku apvienojumu ar mūsu Taizemes aroma masāžu. Šī unikālā metode apvieno masāžas dziedinošo iedarbību ar ēterisko eļļu atjaunojošajām īpašībām, veicinot dziļu labsajūtu, līdzsvaru un vitalitāti.

Izmantojot seno Austrumu gudrību, taizemiešu aromātiskajā masāžā ir ne tikai izmantotas tradicionālās masāžas tehnikas, bet arī aromterapija, kas uzlabo pieredzi. Rūpīgi atlasītās ēteriskās eļļas baro, mitrina un tonizē ādu, savukārt to terapeitiskie aromāti uzlabo garastāvokli un paaugstina enerģijas līmeni.

Ēteriskās eļļas, kas bagātinātas ar ārstniecisko augu ekstraktu dziednieciskajām īpašībām, iekļūst dziļi šūnās, lai izšķīdinātu un likvidētu toksīnus un brīvos radikāļus. Taizemes aromātiskā masāža atdzīvina jūsu iekšējo enerģiju un harmonizē ķermeņa dabisko ritmu, jo ajūrvēda eļļu smaržas stimulē refleksu zonas un regulē nervu tīklu, kas atbild par garastāvokli un vispārējo vitalitāti. Iegremdējiet sevi šajā sajūtu pieredzē un atklājiet Taizemes aromātiskās masāžas pārveidojošo spēku.

Bali aromātiskā masāža

Ceļojums uz miera un spēka valstību

Ļaujieties ideālam relaksācijas un uzmundrinājuma apvienojumam ar Bali aromātisko masāžu. Šajā unikālajā masāžas tehnikā tiek prasmīgi izmantoti pirksti un plaukstas, lai ātri atbrīvotu muskuļu sasprindzinājumu, vienlaikus saglabājot maigu un nomierinošu pieskārienu.

Ar dabīgām eļļām piesātinātā Bali aromātiskā masāža sniedz nomierinošu un atjaunojošu pieredzi, kad terapeita kustības palēninās un vienmērīgi slīd pa jūsu ķermeni. Masāža ietver jogas un stiepšanās elementus, nodrošinot gan relaksāciju, gan smalku, bet efektīvu treniņu jūsu muskuļiem.

Bali aromātiskā masāža ir ideāli piemērota stresa, sasprindzinājuma, bezmiega vai depresijas mazināšanai, un tā jūs pārnesīs uz mieru un spēku. Ļaujiet sev iegremdēties šajā atjaunojošajā ceļojumā un iznākt no tā atdzīvināts un atjaunots.

Karaliskā masāža ar 4 rokām

Izbaudiet pilnīgu harmoniju

Izbaudiet izsmalcinātās sajūtas, ko sniedz karaliskā masāža 4 rokās, ko prasmīgi veic divi augsti kvalificēti terapeiti. Šī simetriskā visa ķermeņa masāža nodrošina nepārspējamu relaksāciju, jo tā mazina stresu, nogurumu un spriedzi, pārceļot jūs tīras svētlaimes stāvoklī.

Terapeitu sinhronizētās kustības rada harmonisku un atjaunojošu pieredzi, kas atsvaidzina un atjauno ķermeni un prātu. Iegrimstiet karaliskās masāžas ar 4 rokām augstākajā greznībā un atklājiet jaunu miera un līdzsvara līmeni.

Kāju / Pēdu masāža

Izbaudiet relaksāciju un dziedināšanu ar Taizemes pēdu masāžu

Izbaudiet atpūtas mirkli ar Taizemes pēdu masāžu, kas ir unikāla procedūra, kuras mērķis ir sniegt nepārspējamu relaksāciju un atjaunot ķermeni. Šī senā terapija ir pazīstama ar tās ievērojamo spēju mazināt nogurumu, stiprināt imūnsistēmu un mazināt dažādas kaites.

Mūsu prasmīgie terapeiti ar īpašu bambusa nūjiņu un no ārstniecības augiem gatavotu balzāmu vai barojošu krēmu mērķtiecīgi iedarbojas uz daudzajiem aktīvajiem punktiem, kas atrodas pēdās. Šie punkti ir saistīti ar daudziem ķermeņa iekšējiem orgāniem, tāpēc pēdu masāža ir efektīvs līdzeklis dažādu slimību, tostarp gremošanas traucējumu, trauksmes, stresa, pārpūles, asinsvadu slimību, bezmiega un tahikardijas, ārstēšanai.

Taizemes pēdu masāžas daudzie ieguvumi ietver toksīnu izvadīšanu, asinsrites un limfas plūsmas uzlabošanu, kāju muskuļu noguruma mazināšanu, imūnsistēmas atbalstu, ekstremitāšu enerģijas palielināšanu, gremošanas sistēmas uzlabošanu, kāju krampju atvieglošanu, locītavu elastības palielināšanu, kāju pietūkuma mazināšanu, jaunu varikozu vēnu profilaksi un relaksāciju, kas mazina stresu un bezmiegu. Izbaudiet klusuma pasauli ar mūsu uzmundrinošo Taizemes pēdu masāžu.

  • 30 minūtes €35
  • 60 minūtes €45

Sejas masāža

Atklājiet savu starojumu no jauna

Ļaujieties atjaunojošai sejas masāžai, kas atjaunos jūsu ķermeņa enerģiju un izcels jūsu ādas dabisko skaistumu. Šī procedūra ir vērsta uz sejas ādas atdzīvināšanu, vienlaikus veicinot vispārējo labsajūtu.

Sejā ir 57 muskuļi, kuriem nepieciešams delikāts līdzsvars starp relaksāciju un tonizēšanu. Mūsu prasmīgie terapeiti prasmīgi masē dažādas sejas zonas, vispirms sniedzot maigu relaksāciju, pēc tam intensīvāk stimulējot, lai uzlabotu asinsriti. Šis process izlīdzina ādas tonusu un nostiprina sejas kontūras, efektīvi samazinot un novēršot grumbas.

Izbaudiet visaptverošu sejas kopšanas procedūru, kas ietver sejas ādas attīrīšanu, vieglu pīlingu, tonizēšanu, sejas masāžu un barojošas maskas uzklāšanu. Masāžas laikā mērķtiecīgi iedarbojoties uz bioloģiski aktīviem punktiem, tiek aktivizēti dziļi ādas atjaunošanās procesi organismā, padarot jūsu sejas ādu mirdzošu un atjaunotu.

  • 30 minūtes €40
  • 60 minūtes €55

Galvas masāža

Atpūtieties un uzlādējieties

Izbaudiet nomierinošu galvas masāžu, kas ir rūpīgi izstrādāta, lai atslābinātu jūsu prātu un atjaunotu ķermeni. Sākot ar maigām glāstīšanas un berzēšanas kustībām, lai sasildītu galvas ādu, šī procedūra nomierinoši iedarbojas uz nervu sistēmu, vienlaikus mazinot spriedzi galvas, kakla un plecu muskuļos.

Masāžas laikā spiediens pakāpeniski palielinās, ietverot garenas, apļveida un vibrācijas kustības, kas stimulē bioloģiski aktīvos punktus. Šī uzmundrinošā galvas masāža ir ne tikai lielisks profilaktisks līdzeklis pret migrēnu, bet arī mazina nogurumu, uzlabo vispārējo labsajūtu un paaugstina enerģijas līmeni.

Uzlabojot asinsriti galvā, šī procedūra veicina matu augšanu un veselību, samazina trauksmi un stresa līmeni, stiprina imunitāti un palīdz pārvarēt bezmiegu. Masāžas laikā panāktā ievērojamā galvas muskuļu atslābināšanās veicina arī labāku atmiņu, stimulē garīgo darbību un palīdz atjaunot gan darba spējas, gan vispārējo labsajūtu.

  • 30 minūtes €35

SLIM-masāža

Veidojiet un nostipriniet ķermeni

Atklājiet mūsu SLIM masāžas – unikālas Taizemes masāžas metodes, kas īpaši izstrādāta figūras korekcijai un svara samazināšanai, pārveidojošo spēku. Šī specializētā tehnika apvienojumā ar limfodrenāžas masāžu mērķtiecīgi iedarbojas uz problemātiskajām zonām, sniedzot iespaidīgus rezultātus. Mūsu pretcelulīta masāža veicina toksīnu un starpšūnu šķidruma izvadīšanu, vienlaikus uzlabojot limfas plūsmu.

SLIM masāžas metode palīdz samazināt tauku nogulsnējumus un paātrina vielmaiņu, tādējādi ļaujot dabiski un ilgstoši zaudēt svaru, neriskējot atgūt svaru pārēšanās dēļ. Pēc seansa āda būs tvirtāka un gludāka.

Uzlabojiet masāžas efektivitāti ar mūsu īpašo krēmu, un optimālam rezultātam mēs iesakām veikt 8-10 seansu kursu. Procedūra sniedz daudzas priekšrocības, tostarp samazina taukaudu daudzumu, palielina ādas tonusu, nostiprina vēnu sieniņas, mazina “apelsīna miziņas” efektu, uzlabo mikrocirkulāciju un asinsriti.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka kontrindikāciju gadījumā ir ieteicama speciālista konsultācija. SLIM masāža ir stingri aizliegta

  • grūtniecēm, mātēm, kas baro bērnu ar krūti,
  • personām ar smagām nieru vai sirds slimībām,
  • personām, kurām ir veikta ķirurģiska operācija masāžas zonās,
  • un sievietēm menstruāciju laikā.
  • 60 minūtes €70
  • 90 minūtes €80

Masāža bērniem

Stiprināt un atbalstīt augošus ķermeņus

Mūsu maigā atveseļošanās masāža ir īpaši izstrādāta bērniem vecumā no 5 līdz 12 gadiem. Šī profilaktiskā ārstēšana veicina nervu sistēmas, imunitātes un vispārējās balsta un kustību sistēmas attīstību. Tas palīdz novērst mugurkaula problēmas un uzlabo bērna fizisko aktivitāti.

Mūsu pieredzējušie terapeiti izmanto rūpīgas metodes, lai nodrošinātu jūsu mazulim nomierinošu un labvēlīgu pieredzi, veicinot viņa izaugsmi un labsajūtu drošā un audzinošā vidē.

  • 30 minūtes €35
  • 60 minūtes €45

Indosean

Ceļojums uz relaksāciju un atjaunošanos

Dodieties burvīgā ceļojumā pa Austrumāzijas valstīm ar mūsu indoāzijas masāžas pieredzi. Šis maigais un jutekliskais rituāls apvieno labākās Taizemes un ajūrvēdas masāžas tehnikas, kas ir ideāli piemērots tiem, kuri novērtē ajūrvēdas mākslu. Optimālai relaksācijai iesakām šo rituālu plānot dienas otrajā pusē.

Rituāla posmi:

  1. Sauna (30 minūtes) – ķermeņa sasildīšana un detoksikācija, gatavojoties masāžai.
  2. Minerālvielu un sāls pīlings (30 minūtes) – maigi nolobiet ādu, atklājot mirdzošu un gludu ādas toni.
  3. Taizemes aromromasāža (60 minūtes) – izbaudiet Taizemes un ajūrvēdas tehniku apvienojumu, lai nomierinātu muskuļus un atjaunotu ķermeņa līdzsvaru.
  4. Kāju masāža (30 minūtes) – noslēdziet savu ceļojumu ar atjaunojošu pēdu masāžu, kas sniegs jums atsvaidzinošu un atjaunotu sajūtu.
  • 150 minūtes €110

Anti-stresa rituāls

Atbrīvots miers

Atklājiet vislabāko relaksācijas pieredzi ar mūsu Antistresa rituālu, kas paredzēts gan nomierināšanai, gan enerģijai. Šis rituāls, kas papildināts ar Taizemes jogas un stiepšanās elementiem, ir balstīts uz tradicionālās Taizemes masāžas laika pārbaudi.

Rituāla posmi:

  1. Sauna (30 minūtes) – izkausējiet stresu un spriedzi, detoksicējot ķermeni mūsu nomierinošajā saunā.
  2. Minerālvielu un sāls pīlings (30 minūtes) – ar minerālvielām bagātu sāls skrubi maigi noņemiet pīlingu un atjauniniet ādu.
  3. Tradicionālā Taizemes masāža (60 minūtes) – Iegremdējiet sevi atjaunojošajā taizemiešu masāžā, kas ietver jogas un stiepšanās elementus, palīdzot jums atrast līdzsvaru un mieru.

Pirts / Sauna

Silts, un dažkārt karsts relaksācijas mirklis

Izbaudiet mūsu rituāla saunas atjaunojošo spēku, kas lieliski papildina jebkuru masāžas procedūru. Pirms masāžas apmeklējums saunā paātrina limfas plūsmu, mazina muskuļu sasprindzinājumu un uzlabo garastāvokli, radot priekšnoteikumus dziļākai relaksācijai masāžas laikā. Pēc masāžas varat arī atpūsties un turpināt nomierinošo pieredzi, apmeklējot saunu. Izbaudiet siltumu un klusumu mūsu saunā, kas radīta, lai uzlabotu jūsu vispārējo labsajūtu.

  • 30 minūtes €25

Sajūtu harmonija - rituāls diviem

Intīms rituāls pāriem

Iegremdējieties burvīgajā sajūtu harmonijā – romantiskā rituālā, kas paredzēts pāriem, lai viņi varētu sazināties un atpūsties mierīgā atmosfērā. Izbaudiet dārgos mirkļus kopā, dodoties atpūtā un atjaunošanās ceļojumā.

Rituāla posmi:

  • Kopīga pirts pieredze – 30 minūtes
  • Pīlings ar minerālvielām un sāli – 30 minūtes
  • Vienlaicīga Taizemes aromātiskā masāža – 90 minūtes

Ļaujieties vislabākajai satuvināšanās pieredzei ar savu mīļoto, kad abi baudīsiet šī intīmā rituāla diviem nomierinošo iedarbību.

  • 150 minūtes €220

Taizemes masāža ar zāļu maisiņiem

Taizemes augu masāža – atjaunojoša svētlaime

Ieslīgstiet dziedinošajā brīnumu pasaulē, ko sniedz Taizemes zāļu masāža – visaptveroša pieredze, kas apvieno tradicionālās Taizemes metodes un aromātiskos zāļu maisiņu maģisko iedarbību. Šī atjaunojošā procedūra mazina bezmiegu un nogurumu, harmonizē ķermeni un emocijas, nomierina psiholoģisko stresu un atjauno enerģiju pēc emocionālā izsīkuma un stresa. Turklāt tas veicina asinsvadu un nervu šķiedru labsajūtu, padarot to par efektīvu līdzekli pret depresiju. Apņemiet atjaunojošo svētlaimi, ko sniedz Taizemes zāļu masāža, un atklājiet savā dzīvē mieru un līdzsvaru.

Rezervēt vizīti

Tagad, kad esat iepazinuši mūsu plašo masāžu un rituālu klāstu, ir pienācis laiks izbaudīt patieso Thai Lotus burvību klātienē. Mūsu terapeiti, masāžas procedūru speciālisti ir gatavi sniegt visu nepieciešamo jūsu individuālām vajadzībām un vēlmēm, nodrošinot patiesi neaizmirstamu un atjaunojošu pieredzi. Rezervējiet vizīti un dodieties relaksācijas, atjaunošanas un labsajūtas ceļojumā, kuru nekad neaizmirsīsiet.

Reservation Request

By submitting, you confirm that you have read and during your visit will follow our Etiquette and rules.

For more information on how we process your personal data, see our Privacy Policy.

After filling this form we will contact you to confirm the reservation based on availability!

Although this is not a live availability form, it greatly helps us gather your preferred appointment details and come back to you with a confirmation or other available times. For the reasons our service availability constantly changes, we cannot guarantee availability until we have confirmed that.

We will respond to you as soon as possible within our working hours. 

We are confident you will enjoy your experience at Thai Lotus and we look forward to welcome you on your selected date and time.

You can also inquire about availability or make a reservation by Calling us

Rezervēt

Iesniedzot pieteikumu, Jūs apliecināt, ka iepazināties ar un ievērosiet mūsu studiju Etiķeti un noteikumus.

Lai iegūtu vairāk informācijas par to, kā mēs apstrādājam jūsu personas datus, skatiet mūsu Privātuma politiku.

Pēc formas aizpildīšanas mēs ar Jums sazināsimies, lai apstiprinātu rezervēto procedūru un laiku!

Mēs ar Jums sazināsimies mūsu studiju darba laikā, lai apstiprinātu pieteikto laiku vai piedāvātu citu (gadījumos, ja brīvu vietu nebūs). 

Pieparasījums un pieejamie laiki regulāri mainās, un diemžēl mēs nevaram garantēt pieejamību jūsu izvēlētajā datumā un laikā pirms esam to apstiprinājuši. 

Gaidām Jūs mūsu studijās, lai izbaudītu visu, ko sniedz Taizemes masāžas procedūras! :) 

Ja vēlaties, ir iespējams arī veikt rezervāciju, piezvanot mums!

Paldies!

Jūsu pieteikums ir saņemts

Mēs drīz ar Jums sazināsimies, lai apstiprinātu pieteikto laiku (vai piedāvātu citu gadījumā, ja brīvu vietu nebūs). Mēs ar Jums sazināsimies mūsu studiju darba laikā. 

Tā kā pieparasījums regulāri mainās, mēs nevaram garantēt pieejamību jūsu izvēlētajā datumā un laikā.

Ja Jūs vēlaties sazināties ar mums nekavējoties, lūgums zvanīt kādai no mūsu studijām!